Pilih, bayar dan tunggu buku sampai ke rumah anda!

+601170723225

KOMBO: Online Bestseller Fenomena

HARGA: RM269.00 - RM242.10

Berat | 0.60kg
  • Kuantiti: 5
  • Produk SKU: kombo-online-bestseller-fenomena
Qty
Penghantaran

Tajuk: KOMBO: Online Bestseller Fenomena
ISBN: kombo-online-bestseller-fenomena
Penerbit: Y3 Asia
Halaman: Hitam Putih
Format: Hardcover
Berat (kg): 0.605 kg 
Dimensi (cm): 19 cm x 15.3 cm x 3.4 cm

 

Closing Whatsapp

SINOPSIS
 
It's happened! Buat Jualan Tanpa Berjumpa
Sebuah buku bisnes yang fokus membuat jualan yang menggunakan Whatsapp dan menghasilkan jualan 5 angka tanpa berjumpa pelanggan.
Dalam proses ini...cabaran closing melalui Whatsapp ini. anda akan belajar bagaimana tertib berurusan dengan pelanggan meskipun tidak berjumpa, ternyata menghasilkan jualan.
 
Buku ini sebenarnya menceritakan bagaimana bermulanya closing Whatsapp pada tahun 2013, dan di guna sehingga kini dan masih "evergreen" untuk membuat jualan melalui Whatsapp.
Cuba anda tanya...berapa ramai orang yang menjual menggunakan whatsapp hari ini?
Berapa ramai pelanggan yang membeli menggunakan whatsapp hari ini?
 
Di tambah dengan datangnya ujian Covid sejak Jan 2020. Perniagaan offline terpaksa maksimumkan penggunaan mereka berurusan jualan melalui online, dan closing pelanggan melalui Whatsapp!
Penggunaan whatsapp sebagai sales channel untuk membuat jualan membantu mereka meledakkan jualan dengan kos marketing yang boleh di kawal. Dan dengan pelbagai fungsi Whatsapp group, personal, story, broadcast melahirkan subchannel dalam 1 channel whatsapp besar yang di download berjuta pengguna di Malaysia.
 
Strategi ini sahaja sudah membantu ramai penjual yang menggunakan whatsapp untuk closing pelanggan dengan mudah.
Akhirnya...bagi yang belum ada modal untuk menjalankan iklan seperti, membuat website, membina reseller/tim jualan. Anda akan belajar bagaimana menjadi The Great Salesperson dengan closing melalui Whatsapp yang ada di dalam buku kali ini.
 
Ia semestinya memberikan hasil.

 

Mudahnya Menjadi Top Reseller! Misi Jualan 6 Angka Setahun

"Jika sebagai reseller tidak ada mindset berorientasi closing sales, bagaimana sebuah bisnes itu mendapatkan revenue(jualan)?"
 
Tahukan anda!
 
Apa cabaran terbesar seorang reseller untuk menjadi Top Reseller? 
 
MINDSET! MINDSET! MINDSET!
 
 
Mindset seorang Top Reseller mereka sukakan cabaran. Jadi sekiranya anda ingin menjadi Top Reseller pertama perlu buat ialah tukar mindset biasa-biasa kepada "Winning mindset!"
 
Bayangkan, sekiranya anda di beri ilmu berkenaan jualan , di berikan training menjadi Top Reseller, contoh 10% yang aktif menjual daripada 1000 reseller dengan jualan bulanan RM5 ribu sebulan. Di sini, seramai 100 reseller boleh membuat jualan hampir RM500 ribu setiap sebulan. 
 
Itu sekiranya 10%, ikut pengalaman saya dalam Sales Training sekiranya reseller di beri ilmu dan di jaga dengan baik boleh melonjakkan reseller yang lebih aktif dari 10%-30%. Jadi? Cuba kira balik daripada 1000 reseller yang ada tadi, pasti akan meningkatkan jualan bisnes dan income untuk reseller. Jadi pattern yang kuat membezakan reseller biasa dengan Top Reseller yang paling utama ada membetulkan mindset dulu!
 
Jadi, apa yang dapat di rumuskan di sini, saya menjumpai pola(pattern) seorang reseller yang boleh menjadi Top Reseller dengan menghasilkan Buku Mudahnya menjadi Top Reseller! 

Anda terus belajar semua strategi yang anda inginkan supaya anda menjadi Next Top Reseller!

Melalui Buku Mudahnya menjadi Top Reseller anda akan belajar 13 bab/topik beserta task yang perlu di buat selepas habis setiap bab yang di baca.